Колекции

Колекции есен-зима 2019/2020

Знаехте ли още през двадесетте, че партитата бяха по-големи и по-силни? С колекцията есен-зима партито идва при вас. И какво по-добро време да бъде домакин на парти от празничния сезон. Превърнете дома си в истинска зимна страна на чудесата. Или предпочитате малко парти с най-близкото си семейство и приятели в гората. Притискайте се до камината с килими от изкуствена кожа. Яжте вечеря на великолепна дървена маса и пийте с приятели. Искате да хвърлите различен нюанс за вашето парти. Винтидж се завръща. Вашите гости веднага ще бъдат в добро настроение с различните цветове и кадифени материали. Донесете приключение на вашето парти с различни нюанси на зелено и златисто. Вашият дом готов ли е да се превърне в прекрасно място? Защото с колекцията J-line Есен-Зима вашият дневен ред ще бъде пълен с партита.

A sense of vintage

Зимна страна на чудесата

Вярваш ли в магията? Падайте под заклинание и бъдете визуално омагьосани от приказната атмосфера на собствената La Maison „Зимна страна на чудесата“. 

Виж колекцията
‘Fall’ for it!

Noir Et Blanc

Тази година с нетърпение отчитаме коледния сезон. Прохладната декорация за стена на Advent от La Maison ще направи всички любопитни. 

Виж колекцията
Blue obsession

Истинска Коледа

Идва най-прекрасното време в годината! Домът ви вече е коледен? С класическа палитра от червено, зелено и бяло ще преживеете истинска Коледа.

Виж колекцията
Golden Glory

Ръсти деним

В синьото с колекцията „Ръсти деним” от La Maison. Направете изявление с фантастичния наситено син син диван от J-line. Без значение как завъртите това парче, винаги ви е удобно!

Виж колекцията
Cactus Nomad

Дръзка Марсала

La Maison ви предизвиква да вкарате колекцията „Дръзка марсала“ във вашия дом.   

Виж колекцията
Nights of luxury

Полунощно

 червено

Придайте на интериора си луксозен женски щрих с колекцията „Полунощно червено” от La Maison. 

Виж колекцията
British Journey

Северни чувства

Намерете щастието в малките и прости неща, благодарение на колекцията „Северни чувства” от La Maison. Ще можете да изпитвате това добро чувство всеки ден отсега нататък.

Виж колекцията
Copper feelings

Бяла мекота

Ще се влюбите в толкова много елементи от колекцията „Меки бели цветове“. Увлечете се от широката гама La Maison и завършете пътуването си с добре спечелена почивка. 

Виж колекцията
Copper feelings

Падащи листа

Представяте ли си една разходка по гората през колекцията „Падащи листа“ от La Maison? Това ще бъде доста вълнуващо откритие, където топлата цветова палитра от множество нюанси на кафяво и пикантно мед.

Виж колекцията
Lilac Love

Опушено сиво

Който е казал, че комбинацията от различни нюанси на сивото трябва да е скучна, очевидно все още не е открила колекцията „Опушено сиво“ от La Maison

Виж колекцията
Ethnic home

Охра и пепеляво розово

Веднага ще се зарадвате заради колекцията „Охра и пепеляво розово” от La Maison. Топлата комбинация от цветове внася слънчев блясък във вашия интериор.

Виж колекцията
Green Moss

Ботанически шик

Събудете се сред природата. Ботаническият живот дойде да играе съществена роля. Тази тенденция съществува от няколко сезона, но този сезон можете да се възхитите на тази зелена тенденция, както никога досега не сте я виждали. 

Виж колекцията
Winter Nomad

Емблематична реколта

Изпитайте носталгията, защото различните интериорни класики от колекцията „Емблематична реколта“ на La Maison ще ви върнат към 90-те. Ретро огледала като странични маси, цветни топки като лампи и модерни мебели от светло буково дърво.

Виж колекцията
Warm Winter

родни корени

Знаете ли, че всеки интериор отразява личността на жителите им? Колекцията „Родни корени“ на La Maison се впуска дълбоко в душата ви.

Виж колекцията
Night & Day

весела неделя

УВсичко, от което се нуждаете, е любовта (и кафето). Вашите неделни сутрини никога няма да бъдат същите с колекцията „Весела неделя” от La Maison!

Виж колекцията
Baroque around the clock

The Roaring Twenties

Изживейте лукса и великолепието на вълнуващите „The Roaring Twenties“, в които всяко парти бе посрещнато с много величие. С La Maison вече можете да внесете тези вдъхновяващи форми за арт деко във вашия дом.

Виж колекцията
Wild wonders

Модерен лукс

Черно-белите вече са мач, направен на небето. Но какво се случва, ако добавите златно докосване към това? Тогава става наистина небесно. Колекцията „Модерен лукс” от La Maison прави интериора да излъчва абсолютно богатство.

Виж колекцията
Secret Rose

Спокойствие

Благодарение на La Maison ще зимувате във верандата или оранжерията си и ще създадете красива стая за релакс. Със колекцията „Спокойствие“ можете да комбинирате различни нюанси на мента с чисто бели детайли и светло сиво измити дървени мебели. 

Виж колекцията
Secret Rose

Животинско царство

Влезте в царството на зебри, леопарди, пантери и тигри. Разходете се на дивата страна и отидете на експедиция през колекцията на La Maison „Животното царство“!

Виж колекцията
Secret Rose

Зимно бягство

За да се усамотите от света, дълбоко в планината? С радост бихме се съгласили на това в тези натоварени времена. Колекцията „Зимно бягство“ от La Maison разкрива най-приятните семейни моменти. 

Виж колекцията
Secret Rose

градско помещение

Колекцията „Градско помещение” от La Maison превръща всяко момче в истински мъж! 

Виж колекцията
 
Зимно бягство