Колекции

Колекции пролет-лято 2020

A sense of vintage

Целувка от слънцето

Лято, добри времена и тен линии! С продуктите от колекцията  La Maison "Целувка от слънцето" създаваме незабравими моменти. 

Виж колекцията
‘Fall’ for it!

Романс Риад

Защо да ходите в Маракеш, когато можете да изградите свое романтично гнездо с любимия човек? Ориенталски сребърни съдове и резбовани дървени орнаменти под формата на свещници и купи. 

Виж колекцията
Blue obsession

Индустриално зелено

Истинските хора не извиняват. Полагат усилия! Това показва в здравия и в същото време мъжествен „Industrial Green” интериор от La Maison

Виж колекцията
Golden Glory

Индийско лято

Изживейте „индийско лято“ с  La Maison и се отправете към полетата за супер забавен пикник с любимия си партньор или приятели. Потопете се в оазис от цветя, прасковен микс от цветове и вдъхновен от индийски текстил.

Виж колекцията
Cactus Nomad

На път

Вие сте почитател на колоезденето? Тогава определено трябва да преминете през завладяващата колекция „On The Road“ от La Maison.  Истинската релаксация идва след сериозно усилие.

Виж колекцията
Nights of luxury

Сладко-горчиво

Съсредоточете се върху сладостта на "Сладко-горчиво". Модерна всекидневна веднага кани вашите гости за приятен чат за чаша чай. 

Виж колекцията
British Journey

бохемско розово

Всичко е по-добре в розово! Благодарение на колекцията "Бохемско розово" на La Maison, вече можете да оформите любимата си стая в този нежен цвят. 

Виж колекцията
Copper feelings

разцвет и птици

Всяко цвете цъфти по свое време. La Maison стартира своята колекция „Разцвет и птици“, така че и Вие да оставите интериора си да цъфти.

Виж колекцията
Copper feelings

Домашен музей

Харесва ли ви да сте заобиколени от уникални предмети? Тогава определено ще се озовете в носталгична атмосфера с колекцията „Домашен музей“ от  La Maison.

Виж колекцията
Lilac Love

Бели тайни

Ибиса винаги е добра идея! Създайте свой собствен райски купон в градината на гърба. Поставете любовната седалка на  La Maison в центъра на вниманието, защото в тази „специална седалка“ има място за всички.

Виж колекцията
Ethnic home

Тюркоазена мандарина

Ако има една колекция, която веднага ви затопля, това е колекцията "Тюркоазена мандарина" от La Maison

Виж колекцията
Green Moss

Хамптънс наслада

Мечтаете за стилен и съвременен интериор в стил Лонг Айлънд? Тогава колекцията "Хамптънс наслада" от  La Maison определено е за вас! 

Виж колекцията
Winter Nomad

Препечен бадем

Прибиране вкъщи в интериор, който носи мир и спокойствие. Всички сме мечтали за това. 

Виж колекцията
Warm Winter

повдигнете живота си

Направете днес да е страхотно! В настроение за питие, приятно прекарване с приятели? Понякога всичко, от което се нуждаете, е малко пръскане на цвета. 

Виж колекцията
Night & Day

Бял рай

Всеки има нужда от малко „Бял рай“ в живота си! През този сезон La Maison Ви позволява да се насладите на небрежната атмосфера на остров Ибиса във вашия интериор.

Виж колекцията
Baroque around the clock

Безкрайно синьо

Щастието идва на вълни. И кои вълни точно? Тези от различните нюанси на синьото! Без съмнение можете безкрайно да експериментирате и да ги комбинирате.

Виж колекцията
Wild wonders

перфектно прасковено

Забавлявайте се на слънце! Със колекцията "Перфектно прасковено" от  La Maison наистина можете да се покажете на вашето парти.  

Виж колекцията
Secret Rose

свежо бяло

Ето новото начало! Защо да не изберете бяло за вашия интериор? Свежо начало, ново начало. Не е ли това нещо, за което всички копнеем? 

Виж колекцията
Secret Rose

ментово зелено

Всичко, от което се нуждаете, е добра доза витамин море. Може да постигнете това с колекцията "Ментово зелено" от La Maison.

Виж колекцията
Secret Rose

лавандулов релакс

Сега влизате в зона без стрес. Запазете спокойствие и ухайте на лавандулата. Артикулите от колекцията La Maison "Лавандулов релакс" напълно ще ви отпуснат.

Виж колекцията
Secret Rose

могъща джунгла

Добре дошли в „Могъщата джунгла“! През този сезон La Maison ще ви запознае с владетелите на това царство. 

Виж колекцията
Secret Rose

избор в синьо 

Намерете най-новите жители на детската колекция „Избор в синьо “ от La Maison. Погледнете зад ъгъла. Може ли те да се крият в новия ви шкаф във формата на къща? Изглежда много удобно.

Виж колекцията
Secret Rose

цветна сензация

Истинските артисти във вас ще се появят с колекцията La Maison „Цветна сензация“. 

Виж колекцият